C C C C A+ A A- X

СЪОБЩЕНИЕ ДО ВЕЩИТЕ ЛИЦА, ВПИСАНИ В СПИСЪКА НА ВЕЩИТЕ ЛИЦА ЗА СЪДЕБНИЯ РАЙОН НА ОКРЪЖЕН СЪД-ВРАЦА И АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД-ВРАЦА

Дата на публикуване 3 юни 2019 Последна редакция 30 октомври 2019 Обяви и конкурси Отпечатай

СЪОБЩЕНИЕ

ДО ВЕЩИТЕ ЛИЦА, ВПИСАНИ В СПИСЪКА НА ВЕЩИТЕ ЛИЦА ЗА СЪДЕБНИЯ РАЙОН НА ОКРЪЖЕН СЪД-ВРАЦА И АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД-ВРАЦА

 

            УВАЖАЕМА ГОСПОДИН/ГОСПОЖО,

 

            Уведомяваме Ви, че с приетите изменения в Наредба №2/29.06.2015г. за вписването, квалификацията и възнагражденията на вещите лица, издадена от министъра на правосъдието (изм. и доп. ДВ бр.82/05.10.2018г.), посочените от Вас класове и видове съдебни експертизи са съществено променени.

            Съгласно Заповед № 306/03.06.2019г. на заместник на адм. ръководител-зам.-председателя на Окръжен съд - Враца, в срок до 31.07.2019г. сте задължен(а) да подадете в Регистратурата на Окръжен съд - Враца или ако не сте от Община Враца чрез съответния районен съд от Врачански съдебен район (РС-Бяла Слатина, РС-Козлодуй, РС-Мездра и РС-Оряхово) или по пощата, попълнен нов образец на заявление, съдържащо актуалните Ви данни, както класа и вида експертизи, които ще извършвате, въз основа на квалификацията си, съгласно новата класификация приета с изменение на Наредба № 2/29.06.2015г. (изм. и доп. ДВ бр. 82/05.10.2018г.) и декларация-съгласие за обработка на личните данни.

            Ако желаете да бъдете изключен(а) от списъка на вещите лица в срок до 31.07.2019г., може да подадете (изпратите по пощата) писмено заявление в Регистратурата на Окръжен съд - Враца.

         Приложения:

  1. Заповед № 306/03.06.2019г. на заместник на адм.ръководител-зам.председателя на ОС-Враца;
  2. Образец на заявление - приложение № 1;
  3. Образец на декларация - съгласие за обработка на лични данни - приложение № 2.

            Пълният текст на Наредба № 2/29.06.2015г. за вписването, квалификацията и възнагражденията на вещите лица, изменена и допълнена в ДВ бр. 82/05.10.2018г. може да видите от ТУК

 

Този сайт използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на сайта.

Приемам Отказ Повече информация